Wat te drinken met je favoriete buiten lands artiesten

| | 0 Comments

We kijken ernaar uit om een paar zomeravonden met buitenlanden headliners dit jaar door te brengen. Het is een prachtige dagdroom: picknick dekens verspreid over Golden Gate Park, muziek fluitend in je oren, mensen lachen en eten, een ontspannend drankje in de hand.

Wat vragen we onszelf natuurlijk: wat moeten we drinken op het evenement? We weten welke wijnen te koppelen met de ambachtelijke raclette kazen van kaas landen, welke bieren te wassen beneden de knoflook frietjes van de smaak van de Bay Area voedselverkopers. Maar welke wijn vult de rustgevende zang van Lionel Richie aan? Welk bier past bij de wanhopige wail van “Creep? ”

Na enig onderzoek (natuurlijk, smaak testen nodig waren), we hebben de antwoorden. Hier zijn de drankjes die het best worden geserveerd met een hoofdgerecht van buiten countrymuziek.

Drankje: Broc kelders wijnen
Band: LCD Sound System
James Murphy, die dit jaar de ongelooflijke liveshow van LCD Sound System terugbracht, opende zijn Williamsburg bar in 2015. De vier Horsemen verkoopt een verscheidenheid aan wijnen uit de hele wereld, waaronder een 2014 witte Zinfandel van een kleine wijnmakerij in Sonoma, Californië genaamd Broc Cellars. Net als het LCD-geluidssysteem is de witte Zinfandel een onconventionele aanraking, maar de roze wijn is snel uitgegroeid tot een van de best verkopende rassen in de Staten.

Drankje: Fort Point Beers
Band: Radiohead
Het zou niet als een verrassing moeten komen dat Oxfordshire, Engeland het Radiohead paar het beste koppelt met een koele pint bier. Fort Point ‘ s Westfalia Brew, een Dark ALE die de stijl van Engelse en Duitse bieren nabootst, is net zo robuust en gelaagd als de band. Verrassende karamel ondertonen in de Westfalia vormen een aanvulling op de experimentele elektronische, jazz en klassieke elementen in Radiohead ’s muziek.

Drankje: Pellegrini Wine Company
Artiest: Lionel Richie
Net als Lionel Richie geeft Pellegrini al decennia lang fans wat ze willen. Een fles van hun 2013 Pinot Noir, die gunstige beoordelingen van wijnliefhebbers en de San Francisco Chronicle, verkoopt voor $50-goedkoper dan de typische kosten van een stoel bij een Richie-show (buiten de Festival setting natuurlijk). Doorgewinterde wijnliefhebbers zullen aantekeningen van kersen, mokka, kardemom en toffee oppakken. De brede smaak set betekent dat deze Pinot kan gedijen in veel verschillende instellingen, waardoor het een geweldige match is voor een man die leeft in de Elite Club van mensen die de titel zanger/songwriter/muzikant/platenproducer/acteur kan claimen.

Drankje: Ghost Pines Winery
Artiest: Lana del Rey
Vernoemd naar de grijze, spookachtige dennenbomen die een van de wijngaarden van Napa County omringen, weet Ghost Pines Winery een ding of twee over anderwereldse presentatie, een kwaliteit die hen een waardige aanvulling op Lana del Rey maakt. Terwijl Ghost Pines ‘ etherealness komt van de zeer aanpasbare en ongelooflijk zeldzame Ghost Pine, del rey’s komt uit haar muziek en begeleidende Video’s, die berichten leveren die zowel angstaanjagend en aangrijpend zijn (think “Born to die ” of “Summer verdriet “). Haal de Merlot, een mengsel van donkere bessen, zoethout en espresso die een nasmaak van sprankelende soda pop laat – echt, dat op zichzelf is praktisch Lana del Rey in een drankje.

Drankje: harmonisch brouwen
Artiest: J. Cole
Het harmonische brouwen van San Francisco laat zijn taproom-deur open voor iedereen, zelfs voor kinderen en honden. Toch is het een beetje over het hoofd gezien totdat de stads brouwerijen gaan, met minder druk dan grotere namen zoals anker brouwen, hoewel het net zo indrukwekkend is als een bier lijst. Dit is wat harmonisch een geweldige match maakt voor J. Cole, een artiest wiens naam niet zo veel is op je Facebook-feed als Drake of Kanye, maar wiens muziek zowel verbazingwekkend als onverwacht experimenteel is voor zijn genre. Wanneer zijn rauwe stem de noten raakt op de bijzonder boeiende “blijkbaar “, wilt u de rogge ouderwetse bleke-hun kenmerkende brouwsel in de hand. Het bier is geïnspireerd op de klassieke cocktail met dezelfde naam, maar neemt deze kans om een bittere, rogge-aangedreven twist te doen, net als cole’s benadering van popmuziek.

Drink: Strongbow hard ciders
Band: Duran Duran
Beide Strongbow hard ciders en Duran Duran hagel van over de vijver, de voormalige verwerven mainstream fans in de ‘ 70 en de laatste overname van stadions uit de ‘ 80. Duran Duran ‘ s nieuwe Wave synth pop lijkt meer geneigd om te koppelen met een cocktail dan een biertje, maar Strongbow de spiked Apple ciders bieden een mix van plezier en voortdurende drinkbaarheid waardoor ze een nog meer ideale match. Voor Duran Duran set, pak een fles van de kenmerkende gouden appel cider, die zoete en zure noten combineert voor een Zippy afwerking die zich goed leent voor de dansvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *